در بیست و پنجمین جلسه شورای اجرایی فدراسیون باشگاه ها و انجمن های یونسکو در منطقه آسیا و اقیانوسیه که در تاریخ 11 دسامبر 2020 برگزار شد، همه کشورهای حاضر در جلسه به عضویت ایران در این فدراسیون رای دادند. آقای دکتر نواب، رئیس فدراسیون در این وبینار حضور داشتند. پیش از این گزارشات و مدارک لازم جهت عضویت در فدراسیون ارسال شده بود و آقای دکتر نواب نیز درباره فعالیت باشگاه ها در ایران توضیحاتی ارائه نمودند.در حال حاضر 15 باشگاه تحت نظارت فدراسیون و کمیسیون ملی یونسکو در ایران فعالیت می کنند. فهرست باشگاه های فعال در ایران:

1. هنر اسلامی
  2. صنایع دستی
  3. توسعه کسب و کار
  4. غذا و خوراک شناسی
  5. آموزش های الکترونیکی
  6. آموزش کارگزار ورزش
  7. مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای
  8. توسعه گردشگری خلاق
  9. گردشگری و محیط زیست
  10. بازآفرینی شهری
  11. مهارت ها و مشارکت های ایران آباد
  12. نوآوری و فناوری
  13. فرهنگ و هنر
  14. سواد مالی و هوش اقتصادی
  15. آب و فاضلاب

باشگاه های یونسکو ، به عنوان جریانی مردم نهاد و متکی بر مهارت ها، تجارب و بینش مردم  متشکل از افراد حقیقی و حقوقی در تمامی سنین با پیشینه فعالیت در عرصه های مختلف است که ضمن شناسایی توانمندی های مردم و امکانات ملی و بین المللی برای ایشان، به تقویت و آموزش آنها پرداخته و از ظرفیت های آن ها در راستای توسعه پایدار استفاده می کند.

فدراسیون باشگاه ها و انجمن های یونسکو در منطقه آسیا و اقیانوسیه نهادی بین المللی است که به عنوان بخشی از سامان یونسکو مسئولیت اطلاع رسانی و هماهنگی اعضای خود را بر عهده دارد. همانطور که می دانید باشگاه ها در سطح ملی تحت نظارت کمیسیون ملی یونسکو فعالیت می کنند و در هر کشوری یک فدراسیون ملی برای نظارت بر عملکرد باشگاه ها و مدیریت فعالیت های آنها تاسیس می شود که فدراسیون های ملی در سطح بین المللی، متناسب با محل قرارگیری کشور، به عضویت فدراسیون  منطقه ای و جهانی باشگاه ها ، مراکز و انجمن های یونسکو در می آیند. این فدراسیون، با همکاری و حمایت یونسکو، مسئولیت اطلاع رسانی و هماهنگی اعضای خود را بر عهده دارد.