جلسه باشگاه آموزش کارگزاران ورزش +II یونسکو و معاون پژوهش ، برنامه ریزی و نظارت سازمان آموزش فنی حرفه ای

عطف به ردیف نهم برنامه اجرایی سال 99 در تاریخ دوشنبه 20 مرداد جلسه مشترکی با حضور ریاست باشگاه آموزش

کارگزاران ورزش +II یونسکو و معاون پژوهش ، برنامه ریزی و نظارت سازمان آموزش قنی حرفه ای برگزار گردید .

دکتر ذوالفقار نسب ریاست باشگاه آموزش +II یونسکو ،  ضمن معرفی باشگاه و اهداف آن به عدم وجود هویت رسمی مشاغل ورزشی مبتنی بر استانداردهای ملی و  بین المللی در چهارچوب صلاحیت حرفه ای ، طبقه بندی استاندارد بین المللی آموزش ( ISCED )  و  طبقه بندی استاندارد بین المللی مشاغل (  ISCO )  و طبقه بندی استاندارد بین المللی فعالیت های اقتصادی (ISIC) از منظر ورزش حرفه ای اشاره نمودند  و آمادگی باشگاه آموزش +II یونسکو را بمنظور  تطابق مشاغل حوزه صنعت ورزش و همچنین مشاغل خدماتی و پشتیبانی این صنعت ، با نظام و اهداف آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای اعلام داشتند و ابراز امیدواری کردند تا از طریق تفاهم نامه همکاری فی مابین ، نسبت به این مهم اقدام شایسته و ملی معمول گردد .

در ادامه سرکار خانم دکتر مسلمی معاون پژوهش ، برنامه ریزی و نظارت سازمان آموزش فنی حرفه ای  ضمن توضیح آخرین وضعیت نظام جامع آموزش های مهارتی و تخصصی و اقدامات حوزه معاونت تحت مدیریت ایشان در این راستا و تشریح مدل مسیر توسعه حرفه ای آموزش های مهارتی و تخصصی برای نیل به صلاحیت حرفه ای از پیشنهاد باشگاه آموزش + II یونسکو استقبال نموده و اقدام آنرا منوط به سیر مراحل اداری  نمودند.

کارگزار ورزش