سمیرا عباسیان رئیس باشگاه  اعلام داشت، در باشگاه توسعه گردشگری خلاق یونسکو تلاش شده طیف جامعی از فعالان و صاحبان تجربه در صنعت گردشگری حضور داشته باشند، افرادی با تجربه بالای 15 سال و تخصص‎هایی همچون گردشگری دیجیتال، طبیعت‎گردی، بوم‎گردی، آموزش، برگزاری رویدادهای فرهنگی، مرمت بناهای تاریخی، ساخت اقامتگاه‎های سنتی، فعالیت مدیریتی در سازمان‎های صنفی گردشگری و ….

خانم عباسیان هدف کلی باشگاه را تلاش برای توسعه پایدار گردشگری با  ایجاد زیرساخت‎های انسانی، توانمند‌سازي جوامع محلي، توانمندسازی زنجیره تامین گردشگری و گسترش ارتباط فرهنگی مردم ایران با دیگر ملل جهان در بستر گردشگری اعلام کرد.

همچنین سهند عقدایی دبیر این باشگاه در توضیح برخی برنامه‎های اجرایی باشگاه توسعه گردشگری خلاق عنوان کرد که کارشناسان باشگاه در ماه‎های گذشته با تحقیقات وسیع و بررسی نمونه‎های موفق خارجی و داخلی، نسبت به طراحی دوره‎هایی آموزشی برای کارآفرینان حوزه گردشگری و همچنین مدیران دولتی تصمیم‎گیر یا موثر در صنعت گردشگری اقدام کرده‎اند که این دوره‎ها به زودی توسط کمیسیون ملی یونسکو اعلان خواهد شد.

عقدایی تدوین شاخص‎ها و تهیه گواهی‎ احترام به گردشگر را از دیگر پروژه‎هایی دانست که در هماهنگی با کمیسیون ملی یونسکو در این باشگاه تدوین شده و هم اکنون مراحل نهایی خود را طی می‎کند.

جلسه افتتاحیه و معرفی باشگاه توسعه گردشگری خلاق یونسکو در هفته اول شهریور ماه، با حضور رسانه‎ها در مرکز کمیسیون ملی یونسکو برگزار شد و طی آن ضمن معرفی اعضای هیات موسس که از فعالان و متخصصان باسابقه گردشگری کشور هستند، برنامه‎های این باشگاه به تفضیل اعلام گردید.

اخبار باشگاه توسعه گردشگری خلاق